Om jag behövde dig
If I needed you

Detta är en fotobok. Jag har gjort den för att jag inte känner tillhörighet. Jag känner saknad och att tiden är knapp. Jag kämpar mot resignationen. Detta har jag burit på under hela mitt liv, men aldrig lyckats att sätta ord på. Därför har jag tagit dessa bilder.

Linda Boström Knausgård har skrivit dikter till boken.
Formgivning av Patric Leo.
Modernista Förlag 2015.

Det är inte sorgen som talar i mig
Inte glädjen
Det är jag som talar

Vad vet du om vad en mors själ väger
Överkastet hon nyss låg på
Ligger där ännu
Saknaden går inte att lyfta av sig
Inte att vila ifrån
Ej heller glädjen över min son
Går att vila från
Vad vet du om denna ursinniga lycka


Om jag behövde dig
If I needed you

Detta är en fotobok. Jag har gjort den för att jag inte känner tillhörighet. Jag känner saknad och att tiden är knapp. Jag kämpar mot resignationen. Detta har jag burit på under hela mitt liv, men aldrig lyckats att sätta ord på. Därför har jag tagit dessa bilder.

Linda Boström Knausgård har skrivit dikter till boken.
Formgivning av Patric Leo.
Modernista Förlag 2015.